computens
Welkom bij Computens

Computens BV is de intermediair voor ICT-detachering en webbased maatwerkoplossingen. Wij bieden bedrijven de ICT-specialist met de juiste competenties.

Computens is een jonge onderneming met een verfrissende visie. Wij staan voor vernieuwing en kwaliteit vanuit een open en integere instelling. Zelf zijn we ondernemend en dat verwachten wij ook van de mensen die wij inzetten: luisterend naar u als klant en ondernemend zodra het om oplossingen gaat.

De mensen achter Computens hebben een jarenlange ervaring met ICT-detachering en applicatieontwikkeling. Ook hebben we een uitgebreid netwerk van specialisten in binnen- en buitenland. Voor het ontwikkelen van internetapplicaties werken wij bijvoorbeeld met hoogopgeleide programmeurs uit Roemenië.

Computens is NEN 4400-1 gecertificeerd en heeft het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid. Het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) is het keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk. Het keurmerk is gebaseerd op NEN 4400-1 en NEN 4400-2, Dé Norm van de Stichting Normering Arbeid.

Volg ons English | Nederlands
Computens op Twitter Computens op Facebook Computens op LinkedIn  
Vacatures
Toon al onze actuele vacatures