computens
Sollicitatieprocedure

Solliciteren op vacatures van Computens kan op verschillende manieren:

  • Laat je direct je cv achter (onderaan elke vacature zit een knop om je cv te uploaden).
  • Stuur een e-mail naar sollicitatie@computens.nl.
  • Bel met +31 (0)23 750 52 37.
  • Of Skype.

Selectieproces

Elke sollicitatie beoordelen we naar opleiding, werkervaring, vaardigheden en natuurlijk je motivatie. Je hoort binnen twee dagen of we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Sollicitatiegesprek

Tijdens het sollicitatiegesprek nemen we samen met jou je cv door. Hierbij gaan we dieper in op werkervaring en kennisniveau. Ook horen we graag wat jij belangrijk vindt aan een werkgever. Zit hier een klik dan ontvang je een uitnodiging voor een tweede gesprek.

Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op onze arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Zijn we beiden nog steeds geïnteresseerd, dan krijg je een aanbieding.

Aanbieding

Binnen twee dagen na het tweede gesprekontvang je een aanbieding via de post. Ga je akkoord, dan nodigen we je uit op kantoor om deze te tekenen.

Computens Talent Pool

Ben jij een interessante kandidaat, maar helaas niet voor de vacature waarop je solliciteerde? Of doe je een open sollicitatie? Dan houden we graag (in overleg) je cv achter de hand. Komt er een passende vacature vrij, dan nemen we contact met je op.

Bekijk alle vacatures

"Bij Computens weet je precies waar je aan toe bent."