computens
Websolutions

Computens verzorgt samen met een Roemeense partner (webbased) maatwerkoplossingen: van eenvoudige marketing- en communicatie websites via webwinkels en intranetten tot geavanceerde business solutions, waarmee u de primaire processen kunt sturen en optimaliseren.

Onze Roemeense partner is een betrouwbaar full service webdevelopmentbureau, met vakkundige ontwerpers, goede HTML-programmeurs en bekwame database- en applicatietechnici. Computens laat u meeprofiteren van de prijsverschillen tussen Roemeense en Nederlandse professionals: U krijgt vakwerk, waarbij de bijbehorende specialisten de verschillende benodigde competenties samenbrengen, voor de prijs van een Nederlandse éénpitter.

Computens selecteert daarmee voor u de juiste offshoring partner en verzorgt tijdens uw project het hele projectmanagement en de communicatie met de ontwikkelaars. U hoeft zich dus niet druk te maken over de selectie van een geschikte partner en kunt bovendien gewoon in het Nederlands communiceren.

Tijdens het hele project denkt Computens actief met u mee en adviseert u altijd de meest optimale oplossing. Dit klinkt triviaal, maar dit houdt concreet in dat wij geen werk (laten) uitvoeren als wij zelf niet geloven dat dit voor u de beste oplossing is. Wij durven in voorkomende gevallen onze eigen mening te uiten en alternatieve ideeën te geven, ook (of misschien wel juist) als dit betekent dat wij uiteindelijk minder werk voor u verrichten. Het resultaat is echter dat u met een lagere investering meer bereikt.

"Meer functionaliteit voor een lagere investering"